Ši asmeninės informacijos konfidencialumo (privatumo) politika (toliau – Politika), taikoma visai informacijai, kurią juridinis asmuo UAB “PN Baltic”, identifikacijos numeris 40103699134, registracijos adresas Kārļa Ulmaņa gatve 119, Mārupe, Lv-2164 ir (arba) jo atstovai, gali gauti apie vartotoją, jam naudojantis šia el.svetaine www.lactoflorene.eu.

Naudojimasis svetaine www.lactoflorene.eu reiškia besąlygišką vartotojo sutikimą su šia Politika ir joje nurodytomis jo asmeninės informacijos tvarkymo sąlygomis; nesutinkant su šiomis sąlygomis vartotojas turėtų susilaikyti nuo naudojimosi šiuo šaltiniu.

  1. Asmeninė vartotojų informacija, kurią gauna ir tvarko lactoflorene.eu svetainė.

1.1. Remiantis šia politika, “asmeninė vartotojo informacija” reiškia:

1.1.1 Asmeninė informacija, kurią vartotojas savarankiškai pateikia apie save palikdamas prašymą, pirkimo metu, registruojantis (kuriant paskyrą) arba atlikdamas bet kokį kitą veiksmą naudojantis svetaine.

1.1.2  Duomenys, kurie automatiškai surenkami ir perduodami svetainė www.lactoflorene.eu naršymo metu, naudojantis vartotojo įrenginyje    įdiegta programinei įrang, įskaitant IP adresą, slapukų duomenis, informaciją apie vartotojo naršyklę (ar kitą programą, per kurią jungiamasi prie  svetainės), prieigos laikas, puslapio, prie kurio pageidaujama prisijungti, adresas.

1.1.3   Duomenys, kurie pateikiami svetainei norint įvykdyti paslaugas ir/arba parduoti prekes ir/arba suteikti kitas vertybes svetainės lankytojams, susijusių su mūsų tinklapio veikla: vardas, elektroninio pašto adresas, telefono numeris.

1.2  Ši Politika naudojama tik www.lactoflorene.eu svetainei, nekontroliuoja ir neatsako už trečiųjų asmenų tinklapius, į kuriuos vartotojas gali pakliūti naudodamasis nuorodomis, pateiktomis mūsų svetainėje. Tokiose svetainėse gali būti renkama ir prašoma pateikti kitą asmeninę informaciją, arba gali būti atliekami kiti veiksmai.

1.3   Svetainė įprastai netikrina pateiktų duomenų tikslumo ir nevykdo jų veiksnumo kontrolės. Tačiau svetainė www.lactoflorene.eu daro prielaidą, kad vartotojas pateikia patikimą ir pakankamai tikslią asmeninę informaciją, kurią siūlomą pateikti šio šaltinio klausimų formose ir nuolat ją atnaujina.

  1. Vartotojų asmeninių duomenų rinkimo ir tvarkymo tikslai.

2.1 Svetainė renka ir saugo tik tuos asmens duomenis, kurie yra būtini teikiant paslaugas ir/arba parduodant prekes ir/arba teikiant kitas vertybes svetainės www.lactoflorene.eu lankytojams.

2.2 Asmeninė vartotojo informacija gali būti naudojama šiais tikslais:

2.2.1 Vartotojo registracijai svetainėje

2.2.2 Grįžtamojo ryšio su klientu palaikymui, bei teikti vartotojui paramą naudojant Svetainę

2.2.3 Siunčiant papildomą informaciją ir reklaminę medžiagą

  1. Vartotojo informacijos tvarkymo ir jos perdavimo tretiems asmenims sąlygos

3.1 www.lactoflorene.eu svetainė saugo asmeninę vartotojų informaciją pagal tam tikras paslaugų vidaus taisykles.

3.2 Išsaugomas vartotojo asmeninės informacijos konfidencialumas, išskyrus atvejus kai vartotojas savanoriškai teikia informaciją apie save bendrai prieigai neribotam skaičiui žmonių.

3.3  Svetainė www.lactoflorene.eu turi teisę perduoti vartotojo asmeninę informaciją tretiems asmenims šiais atvejais:

3.3.1 Vartotojas išreiškė savo sutikimą tokiem veiksmams (sutikimu, išreikštu teikti tokius duomenis);

3.3.2 Perdavimas būtinas, kai vartotojas naudojasi tam tikra www.lactoflorene.eu svetaine, arba teikiant vartotojui prekes ir/arba paslaugas;

3.3.3 Perdavimą numato Lietuvos (arba tos šalies, kurios pilietis naudojasi Svetaine) įstatymai, remiantis įstatymais nutatyta tvarka;

3.3.4 Siekiant užtikrinti galimybę ginti svetainės www.lactoflorene.eu ar trečiųjų asmenų teises ir teisėtus interesus tais atvejais, kai vartotojas pažeidžia (nesilaiko) svetainės www.lactoflorene.eu vartotojo sutikimo

3.4 Tvarkant, renkant ir saugant vartotojų asmens duomenis, svetainė www.lactoflorene.eu vadovaujasi pirkimo pardavimo taisyklėmis, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu ir kitais teisės aktais. Bendrovė užtikrina duomenų subjektų teises pagal Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymą ir kitus asmens duomenų tvarkymą reglamentuojančius norminius teisės aktus. 

  1. Vartotojo asmeninės informacijos keitimas

4.1 Vartotojas bet kuriuo metu gali pakeisti (papildyti, atnaujinti) savo pateiktus asmens duomenis arba dalį jų, taip pat savo konfidencialumo parametrus, naudodamasis asmenine vartotojo paskyra. Jeigu vartotojas neturi savo paskyros, jis gali kreiptis pagalbos į administraciją šiais kontaktais:

Telefono numeriu: +37120122122

Elektroniniu paštu: info@lactoflorene.eu

Užpildydamas užklausą svetainėje: www.lactoflorene.eu

  1. Priemonės, naudojamos asmeninės vartotojo informacijos apsaugai

Svetainė imasi pakankamai būtinų organizacinių ir techninių priemonių, kad apsaugotų vartotojo asmeninę informaciją nuo neteisėtos ar atsitiktinės prieigos, sunaikinimo, pakeitimo, blokavimo, kopijavimo, platinimo, o taip pat nuo galimos kitos trečiųjų asmenų neteisėtos veiklos.

  1. Privatumo politikos pakeitimai. Taikomi teisės aktai.

6.1 Svetainė turi teisę keisti šią privatumo politiką. Atliekant pakeitimus dabartiniame leidime, būtina nurodyti paskutinio atnaujinimo data. Nauja Politikos redakcija įsigalioja nuo jos paskelbimo momento, jeigu naujojoje Politikos versijoje nenurodyta kitaip. Dabartinį leidimą visada galite rasti www.lactoflorene.eu puslapyje.

6.2 Šiai Politikai ir santykiams tarp vartotojo ir Svetainės, atsirandantiems taikant Konfidencialumo politiką, taikomi (galioja) Lietuvos respublikos įstatymai.

  1. Atsiliepimai. Klausimai ir pasiūlymai

7.1 Visi su šia politika susiję klausimai ar klausimai, turėtų būti nukreipti šiais kontaktais:

Telefono numeriu: +37120122122

Elektroniniu paštu: info@lactoflorene.eu

Užpildydamas užklausą svetainėje: www.lactoflorene.eu